Kabelassemblage

Voor toepassingen in de meest uiteenlopende industriële sectoren ontwikkelt en produceert SPICA elektrische kabels of een op maat gemaakte kabelboom.

SPICA is de uitgesproken partner voor de ontwikkeling en productie van draadunits, kabelassemblages en kabelbomen. SPICA kan immers terug blikken op ruim 20 jaar ervaring en dit voor tal van industriële toepassingen in diverse marktsegmenten.

Als moderne KMO beschikt SPICA over een machinepark met  de meest recente technieken op gebied van draad- en kabelverwerking voor het :

  • semi- en volautomatisch snijden, strippen en krimpen van de draad gecombineerd met automatische krimphoogte en krimpkrachtbewaking;
  • plaatsen van een breed gamma aan draad- en kabelcontacten;
  • handmatig en automatisch solderen;
  • uitvoeren van multifunctionele tests.

Dankzij een hoge flexibiliteit is SPICA in staat om zeer snel in te spelen op specifieke vragen van de klant. Dit resulteert in een korte leveringstermijn ook voor gecompliceerde samenstellingen. Mede dankzij de jarenlange ervaring van ons toegewijd personeel in zowel productie als engineering, kunt u als klant bij SPICA steeds rekenen op een product dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Bovendien is SPICA UL 817 gecertificeerd en worden alle assemblages 100 % getest afgeleverd bij de klant.

Contacteer ons